skip to Main Content

META-Coaching, Slip bøvlet og nå dine mål

Dit ubevidste sind styrer dig 95% af tiden

Vores intellekt ved godt, hvad der er bedst for os. Hvis det kun var det, der styrede os, var vi sparet for meget ubehag, sygdom, stress – og forkerte beslutninger.

Men vores ubevidste sind styrer os 95 procent af døgnets firetyve timer. Derfor er det her, vi skal finde årsagen til de saboterende vaner og overbevisninger, som stresser os og gør os syge på sigt. De forhindrer os ofte i at nå vores mål og ønsker og udleve vores fulde potentiale.

Det er ikke nok at symptombehandle

I Meta-Coaching leder vi efter ’årsagsfølelsen’, som skaber den mentale eller fysiske ubalance. Hvad sindet undertrykker, udtrykker kroppen. Årsagsfølelsen finder vi oftest i det ubevidste sind.

Er du f.eks. bange for at flyve, er ’bange’ symptomet, men ikke den dybere årsag. Årsagsfølelsen bag kan blandt andet være højdeskræk, at miste kontrol eller klaustrofobi – og så er det de følelser, der skal forløses en gang for alle. Når først årsagsfølelsen til de dårlige vaner, stress eller sygdom elimineres, er ubalancen til lige netop det ubehag væk for altid. Meta-Coaching er kort sagt en genvej til mental balance.

Grundmodellen META-Coaching

Forløbet af META-Coaching ser sådan ud:

 1. Vi identificerer den uhensigtsmæssig følelse/vane/problemstilling ?
 2. Jeg tester, om kroppen / underbevidstheden svækkes af udfordringen ved hjælp af kinesiologi
 3. Vi finder frem til følelsen, som kan være årsagen til f.eks. stress, tristhed, smerter eller sygdom ved hjælp af analysemodellen META-Sundhed
 4. Vi forløser følelsen i kroppen med EFT – Emotionel Frihedsterapi
 5. Jeg gentester, om problemet har sluppet underbevidstheden, ved hjælp af kinesiologi. Vi sikrer, at det ikke blot er en intellektuel forståelse af problemstillingen, hvor du forsat vil reagere ubevidst / negativt, hvis situationen opstår igen.
 6. Vi planlægger, hvis nødvendigt, en  livsstilsændring, der giver dig energi og mentalt overskud til at nå dine mål.

Hvem har glæde af executive livsstil coaching?

Executive livsstils coaching er for dig, der ønsker at

 • ændre dine vaner
 • slippe dine negative overbevisninger
 • nå dine mål
 • skabe bedre relationer og samarbejde
 • forebygge sygdom og stress og opnå naturlig sundhed.

META-Coach, forfatter og foredragsholder Bettinna Delfs

Min vision er at skabe indsigt i og fjerne årsagen til fysisk og mental ubalance. Jeg motiverer mennesker til at udfolde deres fulde potentiale via ALKALINE LIVING. Det handler om kost, motion og mental balance. Den holistiske tilgang til sygdom og sundhed hjælper uomtvisteligt mennesker til hurtig balance.

 

Mail: bd@bettinnadelfs.com

Mobil: 0045 5386 2314

META-coaching info

Coach:Bettinna Delfs
Sted:Efter aftale eller via Skype/ZOOM
Tidspunkt:Efter aftale
Pris 75 min.1.500,- kr. ekskl. moms