skip to Main Content

Bettinna Delfs

Bettinna Delfs (født i 1959) er META-coach, kostvejleder, instruktør i Body Balance og Yin-yoga samt forfatter, kursus- og foredragsholder inden for krop, sind og kost.

Udgangspunktet er at skabe et basisk miljø i kroppen hvorfra alt kan blomstre. En organismes livsbetingelser er fundamentet for, at vi kan gøre de ting, vi har lyst til, nå vores mål og nyde det ’at være menneske’.

Vision
Hendes vision er ”At skabe balance i mennesket”. Hovedformålet er at få indsigt i og fjerne årsagen til fysisk og mental ubalance – og ikke kun symptombehandle. Gennem 30 år har Bettinna via sin undervisning i bevægelse, kostvejledning og coaching inspireret mennesker til at opnå en basisk sund livsstil, så de kan føle sig energiske og frie til at udfolde deres fulde potentiale med lethed og glæde.

Uddannelser

Bettinna har hele tiden fulgt med udviklingen og sørget for at videreuddanne sig løbende. Hun har bl.a. taget følgende uddannelser:

  • Certificeret META-Health Master, IMMA
  • Certificeret EFT-terapeut, AAMET
  • Instruktør Meditation og Yin-yoga
  • Certificeret coach fra EXPAND, ICF
  • NLP- master og Coach
  • Kostvejleder i ALKALINE LIVING
  • Psykomotorikker
  • Bevægelsespædagog
  • Psykologi HF/ folkeuniversitetet.

Forfatterskab                   

I 2015 udkom Bettinnas bog ALKALINE LIVING – EN ENKEL GUIDE TIL ET SUNDT LIV på Gyldendal. Bogen er en bestseller. Læserne har lært, hvordan man med små ændringer i sine hverdagsvaner, kan rette op på syre-base-balancen i kroppen og dermed gøre en markant forskel i sit liv. I 2016 udkom bogen i en revideret udgave på engelsk med titlen ALKALINE LIVING, EAT – MOVE –  LOVE. I 1996 udkom Bettinnas første bog Krop & Holdning, Gymnastik med Bettinna Delfs på Danmarks Radio.

Karriere          

I 1984 stiftede Bettinna Living Academy, hvor man lige siden har kunnet dyrke Body Balance og Yin-yoga samt deltage i mange forskellige workshops inden for krop, sind og kost. Living Academy holder til i Kongevejs Centret i Hørsholm. Træningssystemet Body Balance® har mange elementer fra pilates, som Bettinna i 1982 tog med hjem fra et studieophold i USA. Øvelserne i træningskonceptet understøtter hele tiden en optimal holdning. Bevægelserne udføres i overensstemmelse med anatomien, så leddene bliver stimuleret i stedet for at blive slidt. Der arbejdes både med styrke, smidighed, balance, energi, afspænding og meditation. Siden 2014 har Bettinna arbejdet med at kombinere Yin-yoga med sin viden om META-sundhed, så undervisningen forener krop og sind ved at opløse de følelsesmæssige spændinger i led og muskler.

I 1996 og 1998 fik Bettinna flere end 100.000 seere på DR 1 op af stolene med programrækken “Krop & Holdning”, der førte til udgivelsen af en bog og flere Dvd’er.

1998 – 2004 holdt Bettinna årligt kurset ”Krop & Holdning” på La Santa Sport i Spanien.

Siden 2004 har hun arrangeret og afviklet kurset ”En ordentlig oplader” på Kreta. Kurset er naturligvis holistisk orienteret. Temaet er forskelligt fra år til år, men grundprincipperne i ALKALINE LIVING, som handler om kost, motion og mentalt velvære, er altid udgangspunkt for kurserne. Kursisterne vender hjem med fyldte energidepoter, klarhed og overskud til at takle hverdagens udfordringer.

Fra 2011 har Bettinna uddannet sine egne Body Balance® instruktører. Hendes uddannelse er den eneste holistisk orienterede instruktøruddannelse i Danmark. Det er vigtigt for Bettinna at få uddannet nogle kompetente BB-undervisere, så konceptet får lov til at leve videre. En god underviser skal selvfølge kunne sin anatomi, selv kunne udføre øvelserne, men skal også evne at imødekomme og se alle elever på holdet, så de optimerer deres personlige udbytte.

I 2015 kom al den viden og erfaring, som Bettinna har samlet ved at arbejde med mennesker i mere end 30 år, erhvervslivet til gode. Bettinna arrangerede og afviklede kurser for virksomheder som Nordea, DFDS og PFA. Via disse kurser blev medarbejderne personligt funderet og blev frie til at udfolde deres fulde potentiale. Det handlede ikke om forbud, men om livsglæde og balance.

Bettinna Delfs Aps | Enighedsvej 3 | 2920 Charlottenlund | Tlf: +45 53 86 14 23