skip to Main Content

Testimonials

Vi har i Sirius Company A/S haft besøg af Bettinna Delfs, indehaver af Living Academy, for at investere i vores medarbejdere, deres sundhed og velvære.

Super event med stor succes. Den gav alle medarbejdere et indspark til deres kost, sundhed og øget velvære. Foredraget var utrolig underholdende, og Bettinnas gode måde at formidle det på gjorde, at alle medarbejdere havde haft en positiv oplevelse med mod på at foretage både små og store ændringer alt afhængig af den individuelle levestandard. Desuden købte vi bogen ”Alkaline Living – En enkel guide til et sundt liv” af Bettinna Delfs til vores medarbejdere.

Prikken over i’et var, at vi udover foredraget kombinerede det med at få lavet nogle af de fantastisk lækre og sunde retter fra Bettinnas bog, så vi efterfølgende spiste sammen og fik en social event ud af det også.

Jeg kan varmt anbefale en event eller et foredrag med Bettinna Delfs fra Alkaline Living.

Jeanette Tullberg Poulsen, Chief Secretary, Sirius Company AS

Kære Bettina –

Tusind tak for 2 x peptalk holdt hos Nordea med uddybende begrundelser for din læring til os. Det har været skønt at høre på dig og se, at du lever efter din egen opskrift – ”Balance med opmærksomhed på PH”. Tak for tilbuddet om, at jeg må ringe og få en tid til coaching.

Hjerteligste hilsener

Henning Jørgensen, Nordea

Det er essentielt, at fokusere specielt på syre-base-balancen i kroppen, hvis man vil være og forblive sund.

Det bygger på gamle kinesiske medicinprincipper, som går ud på at vedligeholde en basiske krop og opretholde sundhed, vitalitet og velvære.

Når pH-værdien i kroppen er svagt basisk, er det muligt for kroppen at helbrede og heale sig selv.

Syre-base-balancen er en af de første ting, som jeg fokuserer på i min klinik i Spanien, når jeg støder på livsstilssygdomme som diabetes, overvægt, forhøjet blodtryk, allergi, demens, problemer med immunforsvaret, kræft og søvnproblemer. Jeg oplever en hurtigere helbredelse, når mine klienter indfører Alkaline Living.

Dr. Pernille Knudtzon, Vitafakta Health Clinic, konsulent, NLP Trainer, akupunktør

Jeg har læst denne bog, og kan varmt anbefale den til mennesker, som ønsker at leve et sundere og gladere liv.

Kroppens pH-værdi er vigtig, når man vil forblive vital, men også når man ønsker at komme oven på efter sygdom. Når miljøet i din krop er svagt basisk, fungerer dine celler optimalt, og de vil forblive sundere og leve længere end celler i et surt miljø. Alle burde kende til ALKALINE LIVING – den basiske livsstil.

Dr. Claus Hancke, professor i og founder af Institut for Orthomolekylær Medicine i Lyngby, Danmark.

“Bettinna Delfs bog favner vidt i gode råd og vejledninger til et sundere liv. Det er er der mange andre bøger der gør, men jeg har sjældent læst en bog, der er så enkel at omsætte til praksis på rigtig mange områder. Den er let læst og vi har vores familie meget hurtigt og enkelt kunne implementere en lang række af de anvisninger bogen giver.
Det gælder både de fysiske øvelser og kostvejledninger og ikke mindst den utroligt enkle indføring i tankefeltterapi. Ved at følge anvisningerne i bogen, slap min datter på 18 år af med sin store angst for edderkopper på 30 minutters koncentreret tankefeltterapi.
Jeg kan kun anbefale bogen til både de som har læst lignende bøger tidligere og til de som har taget en beslutning om at få et sundere og gladere liv fra nu af!”

Læge Ulrich Ghisler

En dejlig inspirerende kursusuge med ALKALINE LIVING and DOING, som fylder min krop og sjæl med ny kraft og energi. Kurset “En ordentlig oplader” på Kreta giver mig ro og harmoni og fylder mig med glæde. Hvor kan livet være skønt.

Erik Groth, 68 år, Bornholm DK